8FitOptim Challenge

8FitOptim este un program de fitness pentru oamenii foarte ocupati.

Programul dureaza 8 saptamani si este structuat in mai multe etape:

  1. Analiza individuala a fiecarui participant , unde vom avea o imagine de ansamblu  asupra  aspectelor care ne intereseaza la corpul , mintea, viata si obiceiurile lui.

Etapa 1. are la randul ei mai multe subetape care succed in drumul nostru catre corpul ideal :

  1. In colaborare cu medicul nostru specialist in analize si medicina de laborator , am alcatuit o lista de analize ce ne vor ajuta sa profilam cat mai corect situatia in care se afla participantul nostrum din punct de vedere fizic si biologic.
  1. Vom alcatui o fisa de participant , unde vom stabili prin masuratori facute cu un cantar profesional ce ne vor servi la o imagine de acuratete ridicata.
  1. Printr-un interviu scris vom incerca sa intelegem mai mult viata pe care o are fiecare participant pentru a determina schimbarile pe care trebuie sa le faca pentru a-si maximiza sansele la reusita.

Etapa 2. Consilierea fiecarui participant in problema dietei pe care o va folosi in acest program pentru a ajunge la scopul urmarit.

Etapa 3. Dupa profilarea participantului , se va informa despre programul antrenamentelor.

Antrenamentele sunt concepute special pentru a motiva si ajuta participantii sa ajunga la rezultatele dorite. Ele sunt alcatuite din mai multe tipuri de antrenamente ce implica Cardio, Forta, Echilibru + cele personalizate pentru fiecare participant in parte.

La fiecare sfarsit de saptamana, se vor masura indicii corporali si se va complete fisa de program pe care antrenorul o alcatuieste.

Etapa 4. La sfarsitul programului se va masura si cantarii fiecare participant si se va alcatui topul pe baza caruia se va declara castigatorul premiului in valoare de  1000 Ron.

ANALIZA AMANUNTITA – NOU! ANALIZE MEDICALE SI FIZICE

CONSILIERE PRIVIND DIETA SI STILUL DE VIATA SANATOS

ANTRENAMENTE

GATIM SI MANCAM CORECT

REZULTATE

FERICIRE!

Programul 8FitOptim este un program destinat oamenilor ce nu-si doresc sa piarda timpul cu sala de sport si cu antrenamente costisitoare care au ca rezultat 0 kilograme in minus si chiar probleme de sanatate .

Vrei sa arati bine in poze la nuntile viitoare? Vrei sa arati bine la piscina sau plaja in costum de baie?

Intra in programul 8FitOptim si nu vei regreta!

Inscrie-te in program acum!


Nume si prenume:*
Telefon:*
E-mail:*
Message:*

Oferta speciala! Doar 999 lei luna aceasta, tarif special redus de la 1450 lei.

Dedicare
Profesionalism
Rezultate